TOP 5: Parhaat keinot parantaa kankkunen – oletko kokeillut "maailman parasta krapulajuomaa"?

Tuliko uutenavuotena juhlittua? Testaa näitä tutkitusti tehokkaita krapulanparannusmenetelmiä.

1. Maailman paras krapulajuoma

Amerikkalaistutkijoiden mukaan parhaan krapulalääkkeen ainekset löytyvät tutusta klassikkodrinkistä, bloody marysta.

2. Apteekkarin täydellinen krapulajuoma

New Yorkissa jo yli 18 vuotta omaa apteekkia pyörittänyt apteekkari Stanley George tunnetaan tehokkaasta krapulajuomastaan. Lauantaiaamuisin monet kaupunkilaiset jonottavat Georgen apteekin ulkopuolella saadakseen helpotuksen raastavaan jomotukseen. Katso täältä apteekkarin krapulajuoman resepti.

3. Sprite voi parantaa krapulan

Kiinalaistutkijoiden mukaan paras krapulalääke on suomalaisillekin tuttu virvoitusjuoma, Sprite. Tämä sitruunalla ja limellä maustettu hiilihapotettu virvoitusjuoma auttaa kehoa pilkkomaan alkoholia tehokkaimmin ja nopeutti näin huomattavasti paranemisprosessia. Paras krapulalääke on löytynyt: Yllättävä juoma ylitse muiden!

4. Ilmainen parannuskeino omalta pihalta

Tästä herkusta ei välttämättä ole apua keskellä talvea, mutta paina vinkki mieleesi tulevaa kesää ajatellen: voikukat voivat parantaa krapulan! 

5. Kun mikään ei riitä...

Jos mikään edellämainituista poppaskonsteista ei auta ja olosi on edelleen hutera, voit kokeilla näitä kyseenalaisia krapulanpoistokeinoja – omalla vastuullasi: Sitruunat kainaloon ja menoksi: Oudoimmat vinkit krapulan hoitoon – uskallatko kokeilla?

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja