Tilaus pahasti pieleen: Tekstiviestimoka muutti tytön syntymäpäiväkakkua radikaalisti!

kakku
Jenkkiperheen kakkutilaus ei mennyt aivan putkeen. Shutterstock

Tilaustyönä tehtävää kakkua tilatessa et voi koskaan olla täysin varma siitä, miltä valmis lopputulos näyttää. Sen joutui toteamaan ainakin Seggien perhe.

Skotlantilainen Seggien perhe oli aikeissa juhlia perheen Laura-tyttären 21-vuotispäivää. Leipomosta tilattu kakku oli kuitenkin kaikkea muuta kuin odotettu.

Lauran Emily-sisko selitti Mashable-sivustolle, että heidän äitinsä oli pyytänyt ystäväänsä tekemään kakun. Äiti lähetti ystävälleen viestin, jossa kuvaili millaisen kakun hän haluaisi: tavallinen, valkoinen kakku, jossa on harmaa nauha ja rusetti sekä päällä blondi tyttö. Puhelimen automaattinen tekstinsyöttö oli kuitenkin muuttanut englanninkielen blonde-sanan blind-sanaksi, joka tarkoittaa sokeaa.

– Äitini ymmärsi virheen, kun hän meni hakemaan kakkua, eikä sen päällä ollut vaaleatukkaista tyttöä. Sitten äitini ystäväni näytti hänelle teksitivestin, Emily kertoi Mashablelle.

– Ensin siskoni halusi ottaa sen pois, mutta päätti sitten pitää sen.

Emilyn mukaan perhe pelkäsi ensin, että joku voisi pahoittaa mielensä koristeesta, mutta lopulta perhe päätti vain nauraa kömmähdykselle, ja jättää sokeaa tyttöä esittävän koristeen paikoilleen.

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.