Tiesitkö, että tortillalätyistä saa tehtyä sipsejä uunissa? Näin helposti se onnistuu!

0:56 Näin teet ylijääneistä tortilloista nachoja
Katso video: Näin helposti teet ylijääneistä tortilloista nachoja

Älä missään nimessä heitä ylijääneitä tai kuivahtaneita tortillalättyjä roskiin! Voit nimittäin valmistaa niistä helposti nacholastuja eli torttillasipsejä. Katso videolta, miten tortillasipsit valmistetaan. 

Tortillat ovat olleet jo vuosikymmeniä osa suomalaisten arkea ja juhlaa. MTV Uutisten Makuja-ruokasivustolla suoritettiin vastikään tortillojen makutestit. Maistelimme sokkona ensin 9 erilaista vehnätortillaa ja löysimme joukosta suosikkeja. Toisessa makutestissä vertailtiin puolestaan erilaisia makutortilloja

Kotiin ostetuista tortillapakkauksista saattaa joskus jäädä lättyjä yli. Jos mieli ei tee enää kääräistä tortillaa rullalle täytteineen, voi lätyistä tehdä sen sijaan nacholastuja! Kotitekoiset tortillasipsit valmistuvat käden käänteessä todella helposti.

Katso videolta, miten tortillasipsejä voi valmistaa tortillaletuista!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja