Testasimme kikan: Keitettyjä kananmunia ei tarvitse kuoria lainkaan

Keitettyjen kananmunien kuorimisen voi jättää väliin tällä tekniikalla 0:34 Keitettyjen kananmunien kuorimisen voi jättää väliin tällä tekniikalla
KATSO VIDEO: Keitettyjen kananmunien kuorimisen voi jättää väliin tällä tekniikalla

Niin sanotut kuorimisvapaat kananmunat ovat innostaneet kotikokkeja sosiaalisessa mediassa jo pidemmän aikaa. Testasimme kikan itse.

Kuorien kynsiminen irti keitetyistä kananmunista on joskus turhauttavaa puuhaa. Kuorimiseen on toki olemassa erilaisia hommaa helpottavia tekniikoita.

Mutta entä jos keitettyjä kananmunia ei tarvitsisi kuoria ollenkaan? Se on periaatteessa mahdollista valmistusmenetelmää vaihtamalla.

Testasimme niksin niin sanottuihin kuorimisvapaisiin kananmuniin. Tällä tekniikalla valmistat kerralla isomman määrän keitettyjä kananmunia esimerkiksi salaattia varten.

Katso jutun yllä olevalta videolta, miten homma toimii!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!