Testasimme kikan: Keitettyjä kananmunia ei tarvitse kuoria lainkaan
Niin sanotut kuorimisvapaat kananmunat ovat innostaneet kotikokkeja sosiaalisessa mediassa jo pidemmän aikaa. Testasimme kikan itse.
Kuorien kynsiminen irti keitetyistä kananmunista on joskus turhauttavaa puuhaa. Kuorimiseen on toki olemassa erilaisia hommaa helpottavia tekniikoita.
Mutta entä jos keitettyjä kananmunia ei tarvitsisi kuoria ollenkaan? Se on periaatteessa mahdollista valmistusmenetelmää vaihtamalla.
Testasimme niksin niin sanottuihin kuorimisvapaisiin kananmuniin. Tällä tekniikalla valmistat kerralla isomman määrän keitettyjä kananmunia esimerkiksi salaattia varten.
Katso jutun yllä olevalta videolta, miten homma toimii!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti