Testaa nerokas hittidrinkki: Vain kolme ainesosaa – maistuu skumpan ystäville!
Oletko jo testannut mimosa-drinkkiä prosecco-jääpaloista? Tämä takuuvarma kesähitti sopii mainiosti vaikka juhannuksen alkumaljaksi.
Laita jääpalamuotteihin mansikkaviipaleita, kaada prosecco-kuohuviiniä päälle ja pakasta. Näin saat muutamassa tunnissa ihania kuohuviinijääpaloja, jotka voit nautiskella appelsiinimehun kera.
Jos video ei näy, katso se täältä.
Kuohuviinin ja appelsiinimehun yhdistelmästä syntyy klassikkodrinkki mimosa. Helppoa, herkullista ja juhlavaa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka