"Se seuraavan päivän booli" – tämä juoma sopii täydellisesti vappuun!

shutterstock_544240225
Shutterstock

Aniko Lehtisen tuoreen Ihan ulkona -kirjan "Se seuraavan päivän booli" sopii sekä nimensä että raikkaiden ainesosiensa ansiosta täydellisesti vappujuhliin.

Olutasiantuntijana tunnetun Aniko Lehtisen raikkaalla reseptillä valmistuu kirpsakka booli. Tämä maistuu myös niille, jotka karttavat erityisen makeita juomia!

Se seuraavan päivän booli

Ainekset:

1 l greippimehua
5 dl karpalomehua
5 dl kivennäisvettä
2 verigreippiä, viipaleina (laita viipaleet pakkaseen edellisenä päivänä)
jäitä

Kaada booliaineet kulhoon tai kannuun ja lisää jäät. Nauti! Vinkki: Jos olet oikein juhlatuulella, voit käyttää greippimehun tilalla greippilonkeroa.

Lähde: Aniko Lehtinen: Ihan ulkona, WSOY 2017

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat