Mainos

Teinitytön varoittava esimerkki terveyshaitoista: "Näin tapahtuu, kun energiajuomia juo lapsena"

18-vuotias teinityttö väittää, että energiajuomien suurkulutus on aiheuttanut hänelle vakavia sydänvaivoja sekä kaksi keskenmenoa.

Dion Parrat, 18, varoittaa The Courier Mail -lehden mukaan energiajuomien vaaroista. Parratin mukaan energiajuomariippuvuus aiheutti hänelle sydänvaivoja sekä kaksi keskenmenoa.

Viisi energiajuomaa päivässä

Peräti viisi energiajuomaa aiemmin päivässä nauttinut Parrat kertoo energiajuomien aiheuttaneen hänelle vakavia terveysongelmia. Tällä hetkellä Parratin tilaa seurataan tiiviisti sydämen toimintaa seuraavien laitteiden avulla.

– Näin tapahtuu, kun energiajuomia juo lapsena. Olen nyt jumissa näiden johtojen ja valtavan laatikon kanssa. Näitä pidetään minussa kiinni 24 tuntia vuorokaudessa. Ennen kun juot halpoja energiajuomia, mieti mitä teet kehollesi. Vanhemmille haluaisin sanoa, että älkää antako lastenne juoda energiajuomia, sillä ne pitäisi kieltää, Parrat kirjoittaa Facebookissa.

Parrat kertoo juoneensa energiajuomia siitä saakka, kun hän aloitti lukion. Tuolloin hän pyrki laihduttamaan, ja toivoi saavansa energiajuomista piristystä liian vähäisen ravinnon aiheuttamaan heikkoon oloon.

– Olin nuori ja tyhmä, kun ajattelin laihtuvani, jos lopetan syömisen, Parrat toteaa. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja