Tee ranskalaisia uudella tavalla: Korvaa peruna tutulla vihanneksella

kesakurpitsaranskalaiset
Kesäkurpitsa taipuu hyvin myös ranskalaisiksi. Jani Kinnunen / Sivumaku

Hyödynnä kesäkurpitsa uudella tavalla ja valmista siitä herkullisia ranskalaisia!

Kevään myötä useiden vihannesten hinta laskee ja tarjolla on erityisen paljon esimerkiksi kesäkurpitsaa. Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee loihtimaan kesäkurpitsasta vaihtelun vuoksi herkullisia ranskalaisia.

– Löysin jälleen itselleni uuden tavan nauttia tuosta satoisasta kasvista, jota olemme kasvattaneet joka kesä myös mökillä. Kesäkurpitsaa ranskalaisten perunoiden tapaan tarjoiltuna yllätti, Kinnunen kirjoittaa.

Kesäkurpitsaranskalaisia voi tarjoilla pääruoan kanssa – tai vaikkapa sellaisenaan dipin kanssa.

– Herkku vei joka tapauksessa kielen mennessään ja ajatukset italialaisen torin laidalle, bloggari hehkuttaa.

Katso kesäkurpitsaranskalaisten resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja