Täydellinen hampurilainen laihduttajille! Tätä gluteenitonta herkkua kannattaa kokeilla
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan itse maittavia kasvishampurilaisia.
Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa -kirjasta inspiroitunut ruokabloggaaja Jani Kinnunen innostui valmistamaan kasvishampurilaisia, jotka eivät sisällä lainkaan gluteenia. Kokeile innovatiivistä reseptiä!
– Tämä versio rakentuu jauhelihamaisen rakenteen omaavasta pihvistä, johon on käytetty muun muassa aurinkokuivattua tomaattia, auringonkukansiemeniä ja cashewpähkinöitä. Sämpylä pohjautuu manteli- ja tapiokajauhon kombolle. Kokosin burgeriohjeen kahdesta reseptistä ja lisäsin vielä höysteeksi toisaalta kirjasta manteliaiolin, Kinnunen kirjoittaa.
Katso erilaisen kasvishampurilaisen resepti Sivumaku-blogista täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka