Moderni vaihtoehto hodarille – korvaa nakki porkkanalla!

porkkanahodari
Vegaanisessa hodarissa nakin voi korvata vaikkapa porkkanalla.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen innostui valmistamaan vegaanisia hodareita, joissa klassinen nakki korvataan napakaksi keitetyllä ja marinoidulla porkkanalla.

Jani Kinnusen valmistamissa vegaanisissa hodareissa nakin roolia näyttelee porkkana – ja hodarikastike on valmistettu nyhtökaurasta. Bloggaaja itse oli hyvin tyytyväinen valmistamaansa herkkuun.

– Kasvisruoassa suurin haaste ainakin minulle on rakenne. Sen pelastaa helpolla tavalla nyhtökaura. Fanitan tuotetta erityisesti siksi, että se tarjoaa ”väliportaan” kasvisruokaan. Nyhtökaura on sellaisenaan kypsää ja syötävää, mutta sitä pääsee säätämään eri tavoin kuumennettuna, Kinnunen kertoo.

– Kun hodariin laitetaan nakin tilalle napakaksi keitetty ja marinoitu porkkana, on herkun suutuntuma erinomainen, bloggaaja jatkaa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja