Tax free -karkkien TOP 3 Suomessa: Hamstraatko sinäkin näitä?

shutterstock_169765355
Shutterstock

Tjäreborg paljasti, mitkä makeiset ovat suomalaisten ykkössuosikkeja, kun herkkuja ostetaan tax freestä lentokentä. Tämä selviää Thomas Cook Airlines Scandinavian suosituimpien tax free -tuotteiden top-listalta, jossa on vertailtu etukäteen ja lentokoneesta ostettujen makeisten menekkiä.

Tax free -ostokset ovat monelle matkailijalle tärkeä osa lomamatkaa, ja yhä useammat tilaavat suosikkituotteitaan lentoyhtiön tax free -kuvastosta ennen matkalle lähtöä, kertoo Tjäreborg. Mitkä makeiset ovat suomalaisten ykkössuosikkeja tax free -tuotteiden joukossa?

– Makeisten ja muiden tax free -tuotteiden ostaminen on nykyään melkein yhtä päivänselvää, kuin passin voimassaolon tarkistaminen ennen matkalle lähtöä. Moni haluaa lomamatkallaan hemmotella itseään pienellä ekstralla, Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski kertoo.

Tobleronea, lakritsipiippuja ja Marianneja

Kaikkein eniten suomalaiset ostavat tax freestä Toblerone Gold -suklaata, Skippers Pipes -lakritsipiippuja ja Marianne-piparminttumakeisia.

– Lakritsipiiput ovat olleet jo usean vuoden ajan suomalaisten suosikkeja. Viime vuonna lakritsipiiput olivat ykkössijalla Marianne-makeisten ollessa kakkossijalla, Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski toteaa.

Ruotsalaiset ja norjalaiset ostavat tax freestä eniten pähkinöitä, kun taas tanskalaiset ostavat mieluiten makeissekoituksia. Saksalaisten suosikkilistalla ovat M&M-suklaamakeiset, Toblerone sekä Fazermint-minttusuklaakonvehdit.

Näitä makeisia eri kansallisuudet ostavat eniten:

Suomi:
1. Toblerone Gold
2. Skippers Pipes lakritsipiiput
3. Marianne-piparminttumakeiset

Ruotsi:
1. Pittjes Peanuts -pähkinät
2. Pittjes Mix Nuts -pähkinäsekoitus
3. Toblerone Gold

Norja:
1. Pittjes Peanuts -pähkinät
2. Toffifee-suklaamakeiset
3. Pittjes Mix Nuts -pähkinäsekoitus

Tanska:
1. Matadormix-makeissekoitus
2. Marianne-piparminttumakeiset
3. Toblerone Gold

Saksa:
1. M&M Chocolate Party Pack
2. Toblerone Gold
3. Fazermint

Lähde: Tjäreborg

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja