"Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – mahtava kalaresepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet
Sivumaku-blogin Jani Kinnusella on yksi ehdoton ruokasuosikki joulupöydässä: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylisti blogissaan jo pari vuotta sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.
– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa.
– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.
Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle jouluaattoa.
Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.
Tee jouluksi pikagraavattua lohta:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut