"Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – mahtava kalaresepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet

Lohirillette
Kuvituskuva: Lohirillette Shutterstock

Sivumaku-blogin Jani Kinnusella on yksi ehdoton ruokasuosikki joulupöydässä: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylisti blogissaan jo pari vuotta sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.

– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa. 

– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.

Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle jouluaattoa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

Tee jouluksi pikagraavattua lohta: 

Marcos: Pikagraavattu lohi ja naposteltavat itsenäisyyspäivän valvojaisiin 7:56


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!