Mainos
Mainos

"Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – mahtava kalaresepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet

Sivumaku-blogin Jani Kinnusella on yksi ehdoton ruokasuosikki joulupöydässä: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylisti blogissaan jo pari vuotta sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.

– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa. 

– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.

Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle jouluaattoa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

Tee jouluksi pikagraavattua lohta: 


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja