Takaisinveto: Lidlin tuotteesta löytynyt muovinpalasia

shutterstock_59521954 copy
Lidl vetää tomaattikeittoa myynnistä varotoimenpiteenä. Shutterstock/Lidl

Lidl tiedottaa vetävänsä myynnistä tomaattikeittoa kasviksilla ja lihapullilla. Kyseessä on varotoimenpide.

Kauppaketju Lidl kertoo nettisivuillaan vetävänsä myynnistä Kania-merkkisen tomaattikeiton, joka sisältää kasviksia ja lihapullia. Kyseessä Lidlin mukaan kuivahyllystä myytävä ja huoneenlämmössä säilyvä keitto. Keiton pakkauskoko on 570 millilitraa.

– Tuote on otettu pois myynnistä varotoimenpiteenä, sillä valmistajan mukaan tuotteissa olevat lihapullat saattavat sisältää kovia muovinpaloja. Suomessa tuotteesta ei ole havaittu vierasesineitä, Lidliltä kerrotaan.

Tuotetta on ketjun mukaan myyty kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä. Lidl pyytää kyseistä tuotetta ostaneita asiakkaitaan palauttamaan tuotteet Lidl-myymälään. Tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Katso myös video: Näin paistat täydelliset lihapullat kotona

9:59
Parhaat lihapullat! Lihapullataikina ja lihapullien paistaminen Kari Aihisen tapaan

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja