Taapero sylkäisi ruoan suustaan – äiti järkyttyi oksettavasta löydöstä makkarassa

Pikkupojan lounas keskeytyi ikävästi, kun hän löysi suussaan olevasta makkaranpalasta jotain ylimääräistä. Katso video!

Kun uusiseelantilaisen äidin Lucas-poika sylki suustaan makkaranpalan, hän ei pelleillyt. Hän oli nimittäin juuri laittanut suuhunsa lihanpalan, jossa oli ilmeisesti rotan jalka.

Pojan äiti, Candace Mosen, oli kauhuissaan karmivasta löydöstä. Erityisesti siksi, että perhe oli syönyt loput makkarapaketista jo edellisenä iltana.

– Jos siinä on jalka, missä on loput rotasta? En halua, että muut vauvat sairastuvat, Mosen päivitteli uusiseelantilaiselle Wanganui Chronicle -lehdelle.

Mosen kertoo, että valmistajan puolelta kerrottiin, että kyseessä oli luultavasti kanan jalka, mutta nainen kieltäytyy uskomasta tätä. Hän sanoo, ettei ole hakemassa hyvitystä, vaan toivoo vain, että asiaan suhtauduttaisiin vakavasti.

Lähde:  Daily Mail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!