Super Bowlin aikana näytetty sipsimainos aiheutti valtavan kohun – järkyttävää vai nerokasta?

shutterstock_217412809
Tortillasipsit aiheuttivat Jenkeissä kohun. Shutterstock

Valtavia katsojamääriä vuosittain keräävän Super Bowl -finaalin mainoskatkolla nähtiin Yhdysvalloissa mainos, joka on saanut aikaan valtavasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Super Bowl -finaalin mainoskatkolla nähtiin Yhdysvalloissa mainos, jossa ultraäänitutkimus keskeytyy siihen, että lapsi syöksyy ulos äitinsä kohdusta havaittuaan lähellään tortillasipsejä. Erikoinen mainos on saanut sosiaalisessa mediassa aikaan kohun.

Tortillasipsit saavat lapsen syntymään?

Mainoksessa raskaana olevalle naiselle tehdään ultraäänitutkimusta, ja lapsen isä herkuttelee samaan aikaan Doritos-tortillasipseillä. Tulevaa äitiä tilanne ei miellytä, sillä lapsi alkaa heti liikkumaan kohdussa sitä mukaa, kun isä liikuttelee sipsejä käsissään.

Mainos päättyy siihen, kun tuleva äiti heittää yhden sipsin lattialle ja kauhistuu lapsen ottaessa vauhtia kohdussa päästäkseen ulos. Mainos on saanut aikaan valtavan kohun sosiaalisessa mediassa.

– Jos ymmärrän tuon mainoksen oikein, Doritos johtaa aborttiin, nimimerkki John Mackey kauhistelee Twitterissä.

– Voi luoja, en syö enää koskaan Doritoksia, nimimerkki Shea Serrano toteaa.

Negatiivisten kommenttien rinnalla Twitterissä käytiin kohumainoksen tiimoilta myös ylistävää keskustelua. Joihinkin katsojiin ronski huumori upposi kuin kuuma veitsi voihin.

– Doritos-mainos on parasta, mitä olen koskaan nähnyt, nimimerkki Aleks kommentoi.

– Doritos minä aion ostaa sipsejänne! Siisti ja hauska mainos, nimimerkki Lord Baltimore toteaa Twitterissä.

Katso videolta amerikkalaisia järkyttänyt sipsimainos!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja