Suora lähetys Prisman kassahihnalta tekee paluun: "Tässä se tulee ja 'goes global'"

Kuvitus
Lehtikuva

S-ryhmän suosiota niittänyt Hihna247 tekee paluun itsenäisyyspäivän aattona. Tällä kertaa suoraa lähetystä kassahihnalta päästään seuraamaan myös maailmalla. 

S-ryhmä käynnistää Hihna247 goes global -kamerat Prisma Kaaresta tiistaina 5.12. klo 16 ja lähetys kestää 12 tuntia. 

Kannelmäen Prisman kassahihnaa kuvannutta kahdeksan tunnin netti-tv-lähetystä katsottiin ensimmäisellä kerralla yli miljoona kertaa, ja se keräsi kymmeniä tuhansia kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Lähetys nähdään tuttuun tyyliin Facebookissa. Ensimmäisestä "tuotantokaudesta" poiketen livelähetys Prismasta toteutetaan nyt yhteistyössä Suomen ulkoministeriön kanssa: Hihna247 eli englanniksi #Checkout247 nähdään myös Suomen virallisella ThisisFINLAND -maakuvasivustolla, jonka Suomi-sisällöt tavoittavat vuosittain yli 62 miljoonaa ihmistä.

Arjen suomalaisuutta viestitään nyt maailmalle

– Asiakkaamme ovat todella toivoneet Hihnasta toista tuotantokautta. Tässä se tulee ja "goes global", toteaa SOK Median julkaisujohtaja, Anne Sassi-Leivonen.

– Hihna247 edustaa juuri sellaista arjen suomalaisuutta, josta haluamme viestiä maailmalle. Oli sitten kyse kouluista tai kaupassakäynnistä, suomalainen arki on maailman parasta, ja kansainvälisellä versiolla haluamme tehdä siitä tunnettua. Samalla tuotteiden jatkuvassa virrassa kassahihnalla on jotain meditatiivista ja arkisuudessaan hurmaavaa. Tällainen "mindfulness" on maailmalla kovassa huudossa, sanoo ulkoministeriön maakuvayksikön päällikkö Petra Theman.

Prisma Kaaren johtaja Ilkka Riiali vakuuttaa, että lähetykseen päätyvät vain halukkaiden ostokset. Ohjelmaa kuvataan yhdeltä, selkeästi merkityltä kassahihnalta.

Hihna247:n kumppanijoukossa on mukana myös Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, joka tuottaa lähetykseen kiinnostavia ja vähemmän tunnettuja faktoja suomalaisesta ruoasta.

Lähde: S-ryhmä 

***

1:57

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja