Suomalaisten hurjat löydökset: Pala peukaloa leivän välissä ja kondomi piimässä

subwayrotta, kuvakaappaus
Maailmalla Subwayn patongista on löydetty jyrsijä.

Suomalaiset innostuivat lähettämään Radio Novalle tarinoitaan siitä, millaisia löydöksiä ravintoloiden ja ruokakauppojen tuotteista on vuosien saatossa löytynyt.

Vastikään uutisoitiin karmivasta löydöksestä, jonka suomalaisnainen teki Imatran Prismassa myytyjen satsumoiden joukosta. Eteläafrikkalaisten satsumoiden seasta löytynyt skorpioni sai Radio Novalla aikaan paljon keskustelua, ja suomalaiset innostuivat kertomaan keskustelun myötä omia tarinoitaan siitä, millaisia yllätyksiä ruoka-annoksista on vuosien saatossa löytynyt.

Tällaisista löydöksistä suomalaiset kertoivat:

"Kerran yövuorossa puraisin palan nektariinia, kiven sisältä luikerteli elävä ötökkä. Isopihtihäntä Googlen kertomana."

"Pizzasta löytyi sytkäri! Ja tämä on tosi."

"Marketista ostetun ulkomaisen paprikan sisältä tuijottivat ison pääkallokiitäjän mulkosilmät."

"Löysin ravintolan tortillasta nuppineulan."

"Viinipullosta, avaamattomasta tuli lasiin pikkusikarin tumppi." 

"Piimäpurkista löytyi joskus kondomi."

"Kerran värikkään irtokarkin sisällä olikin pieni hammas. Mitään tutkittavaa ei jäänyt koska se ja muutkin syödyt karkit päätyivät vessanpyttyyn."

"Pullapitkossa on ollut koppakuoriainen. Isäpuolen avaamattomassa kaljapullossa oli nakki."

"Pakastehernepussista löytyi iso etana kotiloineen. Oli menossa joulupöytään."

Hämähäkki nektariinissa

Toimitukseen lähetettiin useampia tarinoita koskien hedelmien sisältä löytyneitä eläimiä.

– Kerran syödessäni nektariinia, sen kivi halkesi ja sisältä kömpi esiin isohko, musta hämähäkki. Hetki meni kiljuessa ja hämähäkkiä mätkiessä hengiltä. Tapauksen jälkeen olen paloitellut kivelliset hedelmät, nimimerkki Mirva kertoo.

– Kerran yövuorossa puraisin palan nektariinia, kiven sisältä luikerteli elävä ötökkä. Isopihtihäntä Googlen kertomana, nimetön kommentoija toteaa.

Ranskalaiset kiertoon

Keskustelussa tuli ilmi myös ravintolassa sattunut erikoinen tapaus, joka paljasti ravintolan henkilökunnan kierrättäneen ranskalaisia asiakkaalta asiakkaalle.

– Kaverini olivat männävuonna jossain kuppilassa syömässä ja yhdelle eivät ranskalaiset maistuneetkaan, joten hän aikansa kuluksi työnteli niihin hammastikkuja. No aikanaan tarjoilija tuli keräämään lautaset pois ja kaverit istuivat vielä tovin tyhjennellen juomiaan. Jonkun ajan päästä kuuluu huuto naapuripöydästä: "Mitä hel*ettiä, mun ranskalaisissa on hammastikkuja!" Ei siinä kaverit tienneet olisivatko itkeneet vai nauraneet, mutta poistuivat varmuuden vuoksi äkkiä ulos, nimimerkki Tuikku kertoo.

Pizzaa laastaritäytteellä

Yksi kommentoijista myönsi itse järjestäneensä yllätyksen ruokailijoille laastarin muodossa.

– Leivoin itse laastarin sormesta pizzaan. Ihmettelin vaan, että mihin se hävisi. Onneksi sattui omaan palaan, eikä silloisen niuhon poikaystävän. Johonkin sen onnistuin piilottamaan. Nauratti vaan ihan hirveästi, en tietenkään voinut kertoa mitään, nimimerkki Hannele muistelee.

Korvakorut hampurilaisen täytteenä

Myös hampurilaisista on vuosien saatossa tehty Suomessa löydöksiä.

– Minä sain Porin torin Hesburgerin sämpylän mukana nappikorvakorujen taustat ja korut. Löysin suustani tuon taustakappaleen ja kun käänsin sämpylää niin loput koruista olivat painautuneena sämpylän pohjaan kiinni. Tyttö sanoi että tekee minulle uuden hampurilaisen jos haluan. Oksennus meinasi tulla eikä hamppari maistunut hetkeen, nimimerkki Päivi muistelee.

Sormenpäällä maustettu vegehampurilainen

Kokemuksistaan innostui kertomaan myös muutama ravintola-alan ammattilainen. Nimimerkki Hanna kertoi mokanneensa taannoin erään kasvishampurilaisen kohdalla.

– Itse työskentelin hetken aikaa eräässä ravintolassa ja sain aikamoiset naurut "pienestä" mokasta. Minun piti perinteisellä sipuliraastimella raastaa sipulia. Aikani raastettua huomasin, että raastimeen tuli jotain punaista, ja totesin raastaneeni peukalon päästäni ison palan sipulin sekaan. Jätin sipulin ja raastimen pöydälle, ja lähdin hakemaan paperia. Tällä välin työkaverini oli kerennyt tekemään asiakkaalle vegeleivän, johon asiakas halusi sipulia. Hän sitten otti tämän raastamani sipulin ja mätti sitä asiakkaan leivän väliin. Huomasin tilanteen vasta, kun asiakas rouskutteli jo leipäänsä. En tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun sipuliastiaa tutkaillessani, se sormen palanen oli hävinnyt siitä astiasta suoraan vegeleivän väliin, nimimerkki Hanna kertoi Novalle.

Lähde: Radio Nova

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.