Subway-ravintola ohjaa asiakkaita puoltamaan uutta lakia – "Tee niin, koska se on oikein"

subway
Subway on Suomessakin tuttu täytettyjä patonkeja myyvä pikaruokaketju. Kuvituskuva. Shutterstock

Ravintolat saattavat joskus ottaa kantaa erilaisiin paikallisiin poliittisiin kysymyksiin. Näin on ainakin Australiassa, jossa keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista on kuumentanut tunteita.

Australia valmistautuu neuvoa antavaan kirjeäänestykseen homoliitot sallivasta avioliittolaista, ja kannustavia kehotuksia puolesta ja vastaan äänestämisestä on ilmestynyt ympäri maata. Melbournessa jopa kalkkunaleivän on voinut saada äänestyskehotuksen kanssa.

Cranbourne Parkin ostoskeskuksen Subway-myymälä on nimittäin printannut kuitteihinsa avioliittolakia puoltavia viestejä.

”Uskomme kaikkien australialaisten yhdenvertaisuuteen. Entä sinä? Äänestä 'kyllä' postitutkimuksessa. Tee niin, koska se on oikein”, lukee myymälän kuiteissa.

Twitteriin kuvan kuitista jakanut asiakas kiittää Australian Subwayta toiminnasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kiitos projektista kuuluu ravintolan franchise-yrittäjlle  Steve Kingille. Hänen tiiminsä on panostanut ravintolassa tasa-arvoista avioliittolakia puoltavien esittelylehtisten ja rintamerkkien jakamiseen viimeisten viikkojen aikana.

Myymälässä esillä on ollut myös australialaisen lakia puoltavan "kyllä"-kampanjan mainoksia normaalien Subwayn tuotteita mainostavien julisteiden tilalla.

Subway Australia kertoo lausunnossaan, että jokainen Subwayn franchise-yrittäjä on oman yrityksensä omistaja omien arvojensa ja näkemystensä kanssa. Subwayssa on lausunnon mukaan perusarvona jokaisen yksilön arvostaminen, ja kaikkia kohdellaan kunnioittaen heidän uskonnostaan, rodustaan, sukupuolestaan ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Lähde: Metro.co.uk

***


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja