Oliko katsojapalaute liikaa? Black Mirror -näyttelijä jättää sosiaalisen median

Will Poulter hyvästeli Twitterin, koska halusi jättää negatiivisuuden taakseen. Syyksi on epäilty kommentteja jotka haukkuivat Poulterin ulkonäköä.

Netflixiin rantautui hiljattain interaktiivinen Black Mirror -elokuva Bandersnatch, jossa käyttäjä voi itse vaikuttaa sen tapahtumiin. Uutuuselokuva on herättänyt sosiaalisessa mediassa runsaasti keskusteluja sekä ns. meemejä, ja myös elokuvan näyttelijät ovat saaneet siitä osansa.

Yksi heistä on brittinäyttelijä Will Poulter, 26, joka nähdään elokuvassa ohjelmoija Colin Ritmanin roolissa. Näyttelijä on nyt julkaissut Twitter-tilillään kirjoituksen, jonka yhteydessä hän kertoo poistuvansa sivustolta. Teksti vapaasti suomennettuna alla.

"Viimeisimpien kokemuksieni valossa olen päättänyt poistua Twitteristä.

Ennen sitä haluaisin kuitenkin välittää sydämelliset kiitokseni jokaiselle, joka on katsonut Bandersnatchin ja antanut palautetta materiaalista, jonka olemme tuottaneet. Hyväksyn kaikenlaisen kritiikin ja on ollut ilo huomata, kuinka moni on nauttinut siitä, minkä eteen moni on nähnyt kovasti töitä.

Kuten kaikki tiedämme, meillä jokaisella on oma tasapainomme itsemme ja sosiaalisen median välillä. Siellä on paljon iloja nautittavaksi sekä väistämättömiä pahoja, joita on parempi vältellä. Se on tasapaino, jonka kanssa olen kamppailut jo hetken aikaa, ja henkisen hyvinvointini vuoksi minusta tuntuu, että on tullut aika muuttuu suhdettani sosiaaliseen mediaan.

En halua vaikuttaa epäkunnioittavalta tukijoitani kohtaan, enkä myöskään halua, että minun sosiaalinen mediani olisi kulu yhteistyökumppaneilleni. Siksi aion myös jatkossa julkaista sisältöä heille ja heidän kanssaan. 

Olen etuoikeutettu omistamaan tämän alustan. Toivon että tämä päätös muuttaa itseilmaisuani ja keskittyä asioihin, joilla on väliä tuo paremman ulosannin kaikille. Tämä ei ole loppu, pidän tätä vaihtoehtoisena polkuna.

Rakkaudella, Will".

Vaikkei Puolter syytä kertonutkaan, on ympäri internetiä epäilty, että syynä Twitteristä poistumiseen olisi näyttelijän saama katsojapalaute koskien hänen tyyliään elokuvassa. Osa katsojista on haukkunut Puolterin ulkonäköä sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Variety, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat