SodaStream toi myyntiin mullistavan K18-tuotteen: Muuttaa veden viiniksi

SodaStream Sparkling Gold
Yhdestä tiivistepullosta saa 12 lasia kuohuviiniä, Shutterstock/ SodaStream

Hiilihapotuslaitteistaan tunnettu yritys SodaStream on tuonut markkinoille kuohuviinitiivisteen, jolla saa muutettua veden kirjaimellisesti viiniksi.

SodaStreamin markkinoille tuoma alkoholitiiviste ”Sparkling Gold” muuttaa hiilihapotetun veden kuohuviiniksi, joka valmistajan mukaan muistuttaa hedelmäistä rieslingia. Tiivistettä voi sekoittaa mihin tahansa hiilihapotettuun veteen, se ei siis vaadi SodaStream-laitteen hankkimista.

SodaStream väittää, että heidän kuohuviinikeksintönsä päihittää jopa jotkut markkinoilla olevat luksussamppanjat. Sokkotesteissä jopa 76 prosenttia maistajista sanoi Sparkling Gold -kuohuvan olevan joko yhtä hyvää tai parempaa kuin Moët ja Veuve Clicquot

Tällä hetkellä ”Sparkling Gold” -tiivistettä on myynnissä yrityksen Saksan verkkokaupassa, joka toimittaa tuotteita ainoastaan maansisäisesti. Nähtäväksi jää, laajenevatko markkinat ja miten Suomen lakipykälät suhtautuvat tuotteeseen. Valmiin juoman alkoholipitoisuus on 10 prosentin luokkaa, joten tavallisen suomalaisen supermarketin hyllyyn tuote tuskin päätyy. Makuja.fi selvittää asiaa. 

Lähde: Foodbeast

***

Näin avaat kuohuviinipullon oikeaoppisesti 0:36

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat