Osallistu kisaan – jaossa 10 laatikollista Semperin superherkullisia sipsejä!

Mainos
Semper Sipsikisa

Osallistu Semperin kisaan Instagramissa ja voit voittaa laatikollisen sipsejä!

Semperin uudet gluteenittomat ja laktoosittomat sipsit valmistetaan linsseistä sekä kikherneistä. Mikä parasta, nämä suussa sulavat sipsit sisältävät vähemmän energiaa kuin tavalliset perunalastut ja ovat myös proteiinipitoisempia! Sipseissä on makuina kikherneistä valmistettu tulinen ja raikas chili & sitruuna sekä linsseistä valmistettu pehmeän täyteläinen tilli.

Nyt voit voittaa itsellesi laatikollisen näitä maukkaita uutuuksia ja järjestää ystävillesi vaikkapa illanvieton herkullisten Semper-sipsien kera.

Näin osallistut kilpailuun

1. Kirjaudu tunnuksillasi Instagramiin ja mene @makuja.fi -tilille. Repostaa/jaa tileiltä löytyvä Semperin kisakuva omalla tililläsi ja merkitse se hashtageilla #sempersipsikisa & #gluteeniton .

2. Kilpailu on käynnissä 21.12.2015-10.1.2016. Kisassa arvotaan yhteensä 10 voittajaa ja voittajille ilmoitetaan Instagramissa kisa-ajan päättymisen jälkeen.

Luethan säännöt ennen osallistumista:

Kilpailun säännöt

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!