Upea, helppo ja nopea arkiruoka, joka liikkuu jossain curryn ja pastan välimaastossa espanjalaista keittiöitä syleillen. Tuhdisti makua, jota voit helposti säädellä oman maun mukaan. Tämä on samalla viimeinen resepti Sivumaun tässä osoitteessa.
Tämä on myös täydellinen ruoka kokeilla helmi-couscousia, mikäli sellainen on jäänyt vielä testaamatta. Kuin couscous, mutta suurempia. Nuppineulanpään ja herneen väliltä. Niitä on saatavilla hyvin varustetuista marketeista. Jos sellaista ei kaupasta löydy, niin voit korvata sen vaikka riisinmuotoisella pastalla, jota pitäisi ainakin löytyä.
HUOM! Tämä blogi siirtyy 2020 alusta osoitteeseen www.sivumaku.fi. Yritän saada uuden blogin valmiiksi asap, joten älä pelästy, jos siellä näyttää saapuessasi kamalalta. Samalla aloitan yhteistyöpostaukset laadukkaiden asioiden kanssa, joten jos sulla olisi siihen ideaa, laita mailia: skippari@gmail.com.
PS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista ja tuulista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) ja Twitterissä.
