Sangria valmistuu minuutissa – kokeile uskomattoman nopeaa reseptiä
Jäikö viiniä yli? Viinipullon lopusta saat loihdittua hetkessä herkullisen kesäjuoman, jonka hedelmäinen maku sopii niin arkeen kuin juhlaan.
Sangrian valmistaminen voi tuntua aikaa vievältä, sillä perinteisen reseptin mukaan sangrian tulee maustua yön yli. Tällä reseptillä lasillinen sangriaa valmistuu kuitenkin jopa minuutissa! Lopputuloksena on herkullinen, aidon sangrian veroinen juoma.
Voit valmistaa sangrian myös valkoviinistä ja käyttää vadelmien tilalla persikoita. Vain mielikuvitus on rajana!
Minuutin sangria
Ainesosat, yksi annos
8 tuoretta vadelmaa
2 rkl appelsiinilikööriä
1,5 dl punaviiniä
kivennäisvettä/sitruunanmakuista limua
jäitä
Koristeluun:
vadelmia ja appelsiininsiivuja
Valmistus:
Laita vadelmat viinilasin pohjalle ja murskaa ne kevyesti, esimerkiksi lusikan avulla. Lisää lasiin likööri ja punaviini. Sekoita. Täytä lasi kivennäisvedellä tai spritellä, ja lisää jäitä mielesi mukaan. Koristele lopuksi vadelmilla ja appelsiinin siivuilla.
Lähde. dessertfortwo.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa