Ruotsalaisnaisen raaka yllätys: Pikaruokaravintolan hampurilainen paljastui syömäkelvottomaksi

mäkkäri
Shutterstock

Raskaana oleva ruotsalaisnainen teki ikävän löydöksen tilaamastaan McFeast-hampurilaisesta, kertoo ruotsalaislehti Expressen.

Linda Udd tilasi lauantaina töistä lähdettyään McFeast-hampurilaisen Västeråsissa sijaitsevasta McDonald's-ravintolasta. Pian Udd kuitenkin huomasi, että kaikki ei ollut aivan kunnossa: hampurilaispihvi oli silminnähden raaka.

– Se oli pelottavaa. Raakojen tuotteiden kanssa pitäisi olla varovainen, kun on raskaana, Udd toteaa Expressen-lehdelle.

– Katsoin hampurilaista ja näin, että sen pihvi punersi. Katsoin vielä tarkemmin ja otin sämpylät pois ja silloin huomasin, että pihvi oli täysin raaka.


Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Kun kyseisen ravintolan vuoropäällikkö sai kuulla asiasta, hän pahoitteli tapahtunutta. Ravintolassa tullaan selvittämään tarkasti, mistä ikävä virhe johtui.

– Olemme epäonnistuneet toiminnassamme ja näin on päässyt käymään. Meidän on tarkasteltava toimintatapojamme uudellaan ja selvittää, mitä on tapahtunut, kyseisen ravintolan vuoropäällikkö Irfan Ahmad toteaa.

Lähde: Expressen

***

0:38

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja