Ruokakuvan nolo yksityiskohta kiinnittää huomion – huomaatko, mikä tässä ateriassa on pielessä?

ruokakuva
Kotitekoinen Green Curry -annos paljastui joksikin aivan muuksi. Shutterstock

Pian sen jälkeen, kun eräs somekäyttäjä oli julkaissut kuvan kotitekoisesta curryannoksestaan sosiaalisessa mediassa, yleisö huomasi kuvasta oudon yksityiskohdan. Totuus ruokakuvan takaa paljastuikin varsin nololla tavalla.

Olipa kyseessä sitten ravintola-annos tai kotitekoinen ateria, moni meistä nappaa annoksesta valokuvan ja jakaa sen sosiaaliseen mediaan ennen syömistä. Aina kaikki ei kuitenkaan mene ihan putkeen.

Somessa kaikki ei ole sitä miltä näyttää

Näin kävi eräälle sosiaaliseen mediaan kuvan ateriastaan jakaneelle henkilölle. Ei mennyt aikaakaan kun yleisö huomasi kotitekoista ateriaa hehkuttavan kuvan taustalla mikroruokapakkauksen.

Eikä kyseessä ollut mikä tahansa mikroateria, vaan juuri kyseinen green curry, jota kuvan jakanut henkilö väitti valmistaneensa. Auts!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Instagram pähkinänkuoressa, Twitterissä kuvakaappauksen mokasta jakanut nainen toteaa.

Tämä tapaus saa meidät taatusti tarkastamaan omat somekuvamme kertaan jos toiseenkin ennen julkaisua. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!