Ripottele suolaa jäätelön päälle – uskomaton vaikutus makuun!

jäätelö
Shutterstock

Popsugar vinkkaa ainesosasta, joka saa jäätelön maistumaan entistäkin paremmalta.

Usko tai älä, suola saa jäätelön maistumaan vieläkin paremmalta. Suolan lisääminen tekee jäätelöstä suolaisenmakean makuyhdistelmän, mikä tunnetusti on toimii ja saa veden kielelle. Monet jälkiruoat leikittelevät sokerilla ja suolalla. 

Millaista suolaa jäätelö päälle sitten kannattaisi ripotella? Suolan rakenteella ei ole väliä. Popsugarin ruokatoimittaja kertoo kokeilleensa jäätelöön niin sormisuolaa kuin merisuolaakin, ja kaikki ovat toimineet yhtä hyvin. Hän vinkkaa kuitenkin aloittamaan makukokeilun hyvin varovaisesti. Suolaa ei siis kannata ripotella runsaalla kädellä, jos et ole, varma iskee suolaisenmakea jäätelö sinun makuhermoosi.  

Lähde: Popsugar

0:51

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja