Rakastatko viiniä ja suklaata? Uusi keksintö on unelmiesi täyttymys

viini
Uutuussuklaassa kaksi nautintoa yhdistyy. Shutterstock

Amerikkalaisyrityksen uutuustuote on vastaus jokaisen viinin ja suklaan ystävän toiveisiin.

Los Angelesissa toimivan suklaavalmistajan uutuustuote yhdistää kaksi raaka-ainetta, joita moni himoitsee: viinin ja suklaan

Compartés-niminen suklaanvalmistaja on paljastanut ryhtyvänsä myymään "Roses & Rosé"-nimeä kantavaa suklaapatukkaa, joka nimensä mukaisesti sisältää sekä ruusun terälehtiä että roséviiniä. Suklaan valmistamiseen on käytetty aitoa ranskalaista roséviiniä, valkosuklaata ja kristallisoituja ruusun terälehtiä.

Tutuista suklaatuotteista poiketen suklaauutuus on myös väriltään poikkeuksellinen, sillä se on vaaleanpunaista. Jää nähtäväksi, saadaanko houkutteleva suklaauutuus myyntiin vielä Suomessakin.

Lähde: Fox News


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja