R-kioski vetää myynnistä erän suosittuja eväsleipiä – sisältö ei välttämättä vastaa luvattua!

r-kioskileipä
Annosleipiä vedetään myynnistä pakkaamossa tapahtuneen sekaannuksen vuoksi. R-kioski

Varotoimenpiteenä R-kioski vetää takaisin erän R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso ja R Sandwich kana club -annosleipiä. Takaisinvedon syy on etikettien sekaantuminen pakkaamossa.

R Sandwich kesäkurpitsa & munakoiso -leivän etiketillä myytävä tuote saattaa olla kana club -annosleipä tai toisinpäin.

Tästä syystä myös tuotteiden etiketissä olevat allergisoivat tuoteosat eivät välttämättä pidä paikkaansa. Tuotteissa ei kuitenkaan ole muita kuin allergiaan tai ruokavalioon liittyviä terveysriskejä.

Takaisinveto koskee ainoastaan tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on maanantai 22.10.2018. ​​​​​​​Tuotteiden EAN numerot ovat 4742476000615, 4742476000578. Erän koko on noin 500 annosleipää.

Näin R-kioski ohjeistaa kuluttajia: Osaan tuotepakkauksista on pakattu erehdyksessä toista tuotetta (R Sandwich Kana-Club), joka sisältää pakkauksessa mainitsematonta kanaa, kananmunaa, maitotuotteita ja muita ainesosaluettelossa mainitsemattomia raaka-aineita ja aiheuttaa näin allergeeniriskin osalle kuluttajista. Mikäli ei ole allerginen ainesosille tai noudata tiettyä ruokavaliota, tuotteen voi kuluttaa.

R-kioski pahoittelee virheestä aiheutunutta haittaa kuluttajille. Tuotteen ostaneet voivat ottaa yhteyttä R-kioskin palautelomakkeella (www.r-kioski.fi/palaute) hyvityksen saamiseksi.

Lähde: R-kioski

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja