Proteiinipatukoita vedetään myynnistä – ostitko näitä?

banaani
Shutterstock

Codeal Oy on ilmoittanut Eviralle markkinoimansa USA:ssa valmistetun proteiinipatukan takaisinvedosta. Kyse on tuotteesta nimeltä " Quest Bar Banana Nut Muffin (60g)" ja sen erästä "Parasta ennen 15.10.2016", erätunnus LOT#1BA4BNM15289.

Pieni osa erän tuotteista on Suomessa etiketöity erehdyksessä toisen tuotteen etiketillä (proteiinijauhe), jossa ei ole mainintaa tuotteen sisältämästä mantelista ja saksanpähkinästä. Näille ainesosille yliherkät henkilöt voivat saada tuotteesta allergisen reaktion.

Takaisinvedon kohteena olevaa erää on ollut myynnissä 20 myyntipisteessä. Näitä yrityksiä on pyydetty tarkistamaan tuotteiden etiketit ja poistamaan virheelliset tuotteet myynnistä. Vääriä etikettejä on ollut markkinoijan selvityksen mukaan lähetyksissä, jotka on toimitettu Verkkokauppa.com:in Helsingin Jätkäsaaren sekä Pirkkalan myymälöihin

Codeal Oy ohjeistaa kuluttajia näin: Pähkinöille allergisia tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai osoitteeseen Codeal Oy, PL80, 20781 Kaarina. Ostos hyvitetään.

Lisätiedot ja tiedustelut: Codeal Oy, p. 040 824 6116.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.