Pizzerialla ihailtava tarjous: Tule syömään, jos sinulla ei ole rahaa

pizza
Pizzaa maha täyteen. Niin lupaa eräs jenkkipizzeria. Shutterstock

Erään pienen amerikkalaispizzerian ovella roikkuu sydäntä lämmittävä lappu.

Ohiolaisen pizzerian oveen kiinnitetty paperi herätti huomiota sen siihen ilmestyttyä. Lapussa kerrotaan, että ravintola on kiinni kiitospäivänä, ja omistajat perheineen ja ystävineen syövät siellä päivällistä kahdelta iltapäivällä. Kyltissä toivotetaan kaikki nälkäiset, mutta rahattomat, tervetulleeksi mukaan päivällisille.

Kuva tervetulotoivotuksesta lähti rivakasti jakoon somessa. Sitä on jaettu tuhansia kertoja. Pizzerian omistaja Jason Hague kertoi paikalliselle ABC 22 -sivustolle, että hän on jo vastaanottanut tiedusteluja muilta myyjiltä ja vapaaehtoisilta, joissa kysellään, miten he voisivat auttaa.

– Jos pystymme ruokkimaan edes yhden nälkäisen ihmisen, olen tyytyväinen. Mutta jos siitä tulee jotain monumentaalisempaa, harkitsemme varmasti, että teemme saman ensi vuonna, Hague sanoo.

Yhdysvalloissa vietettiin kiitospäivää eilen torstaina. Vielä ei ole tietoa, kuinka moni hyödynsi pizzerian avokätisen tarjouksen.

Lähde: ABC 22 Now

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja