Pizzan uudelleenlämmitykseen on nyt keksitty mahtava ratkaisu – pohjasta tulee täydellinen

Katso videolta, miten ylijäämäpizzasta syntyy uusi, täydellinen herkku. 

Jäikö sinulta yli tilaamaasi pizzaa? Voit lämmittää sen uudelleen rapeaksi joko pannulla tai sitten kokeilla tätä mahtavaa, uutta ideaa.

Pizzasta voi nyt saada jopa entistä parempaa uudelleenlämmittämällä. Youtube-kanava Internet Shaquille opastaa, miten pizza muuttuu hetkessä ”köyhiksi ritareiksi”.

Pizzan ja köyhien ritareiden yhdistelmä on nerokas: jääkaappiin jäänyt pizzapala uitetaan muna-kermamassassa, jonka jälkeen pizza paistetaan molemmilta puolilta pannulla.

Internet Shaquillen mukaan kananmuna rekonstruoi vanhan, kuivan pizzapohjan ja palauttaa sen jälleen täydelliseksi kuoreksi, joka on rapea ulkoa, mutta pehmeä sisältä.

 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja