Ei enää lötköjä pizzantähteitä – yksinkertainen lämmitysvinkki takaa rapean pohjan
Nerokas ja hyvinkin yksinkertainen tapa saa edellispäivältä jääneet pizzantähteet maistumaan yhtä herkullisesta kuin vastapaistettuna.
Mikroaaltouunissa lämmitetystä pizzasta tulee taatusti löysää ja vetistä, ja rapeus on uudelleenlämmitetystä pohjasta kaukana. Edellispäivän pizzanjämät kannattaakin pitää kaukana mikrosta ja lämmittää sen sijaan paistinpannulla miedolla lämmöllä.
Paistinpannu kuumenee kuin pizzakivi, mikä puolestaan tekee pohjan erityisen rapeaksi. Pizza on sopivan lämmin, kun juusto alkaa kuplia ja sulaa. Tähän ei menee montaa minuuttia, joten lämmittäminen käy yhtä kätevästi kuin mikrossakin, mutta lopputulos on moninkertaisesti parempi!
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan