Ei enää lötköjä pizzantähteitä – yksinkertainen lämmitysvinkki takaa rapean pohjan

pizza
Shutterstock

Nerokas ja hyvinkin yksinkertainen tapa saa edellispäivältä jääneet pizzantähteet maistumaan yhtä herkullisesta kuin vastapaistettuna. 

Mikroaaltouunissa lämmitetystä pizzasta tulee taatusti löysää ja vetistä, ja rapeus on uudelleenlämmitetystä pohjasta kaukana. Edellispäivän pizzanjämät kannattaakin pitää kaukana mikrosta ja lämmittää sen sijaan paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Paistinpannu kuumenee kuin pizzakivi, mikä puolestaan tekee pohjan erityisen rapeaksi. Pizza on sopivan lämmin, kun juusto alkaa kuplia ja sulaa. Tähän ei menee montaa minuuttia, joten lämmittäminen käy yhtä kätevästi kuin mikrossakin, mutta lopputulos on moninkertaisesti parempi!

Lähde: Delish

Tee pizzaa kuin ammattilainen 1:35

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!