Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ei enää lötköjä pizzantähteitä – yksinkertainen lämmitysvinkki takaa rapean pohjan

Shutterstock
Julkaistu 03.07.2016 14:03

MTV LIFESTYLE

Nerokas ja hyvinkin yksinkertainen tapa saa edellispäivältä jääneet pizzantähteet maistumaan yhtä herkullisesta kuin vastapaistettuna. 

Mikroaaltouunissa lämmitetystä pizzasta tulee taatusti löysää ja vetistä, ja rapeus on uudelleenlämmitetystä pohjasta kaukana. Edellispäivän pizzanjämät kannattaakin pitää kaukana mikrosta ja lämmittää sen sijaan paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Paistinpannu kuumenee kuin pizzakivi, mikä puolestaan tekee pohjan erityisen rapeaksi. Pizza on sopivan lämmin, kun juusto alkaa kuplia ja sulaa. Tähän ei menee montaa minuuttia, joten lämmittäminen käy yhtä kätevästi kuin mikrossakin, mutta lopputulos on moninkertaisesti parempi!

Lähde: Delish

1:35Tee pizzaa kuin ammattilainen

Lisää aiheesta:

Jäikö pizzaa yli? Tässä on nopein ja paras tapa lämmittää se uudelleenTässä on ehdottomasti paras tapa lämmittää pizza – testasimme, ja totta se on!Älä käytä mikroa pizzan uudelleenlämmittämiseen – tässä yksinkertainen syyKesän nerokkain tapa valmistaa pakastepizza – huomattavasti rapeampi ja maukkaampi lopputulosUnohda lötkö pizza! Tämä on ehdottomasti paras tapa lämmittää edellispäivän tähteet Pizzan uudelleenlämmitykseen on nyt keksitty mahtava ratkaisu – pohjasta tulee täydellinen
PizzaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 26.9.07:45
    Ruoka

    Pizzaperjantain vinkki: Säästät rahaa helposti!

  • 5.9.14:45
    Kasvisruoka

    Keittiöpäällikön pizzavinkki kotikeittiöön: "Sillä voi oikeasti pelastaa sen pizzaperjantain"

  • 14.8.17:31
    Ruoka

    Pizzan haastajasta tuli hitti: "Voidaan puhua jo ilmiöstä"

  • 12.6.07:44
    Ruoka

    Älä sorru tähän pizzatäytemokaan, muistuttaa kokki Risto Mikkola

  • 3.6.08:40
    Ravintolat

    Kotipizzaan muutoksia: Tuttu pizza katoaa listoilta