Pizza Hut juhlii merkkipäiväänsä erikoisella tempauksella Yhdysvalloissa – tarjoaa nyt pizzasta pelkät reunat: "Vuosien varrella fanimme ovat kyselleet..."

2:49 Pihlajanmarjoja pizzassa? Tammisaaren pienen pizzerian raaka-aineet vaihtuvat sesonkien mukaan

Vuonna 1995 pizzaketju Pizza Hut kehitti pizzzan, jonka reunukset on täytetty. Ideansa kunniaksi yhtiö aikoo jaella asiakkailleen pizzoja, joissa on pelkät reunat.

Video yllä: Pihlajanmarjoja pizzassa? Kyllä! Tammisaaren pienen pizzerian raaka-aineet vaihtuvat sesonkien mukaan.

Yli 25 vuotta sitten pizzaketju Pizza Hut kehitti uuden idean, jota aikoo nyt juhlistaa melkoisella tarjouksella, kertoo muun muassa Fox News. Yhtiö on jo vuodesta 1995 tarjonnut pizzaa, jonka reunukset täytetään juustolla.

Fanit ovat anoneet "pelkkiä reunoja"

Stuffed Crust -niminen idea varmistaa, että reunatkin maistuvat.

– Vuosien varrella fanimme ovat kyselleet meiltä, voisivatko he ostaa vain täytetyt reunat, koska ne ovat niin hyviä, yhtiön markkinointiosaston edustaja George Felix kuvailee.

Tarjoaa nyt pizzaa, jossa on pelkät reunat

Täytettyjen reunojen kunniaksi Pizza Hut päätti Yhdysvalloissa toteuttaa fanien toiveen ja jaella heille pizzoja, joissa on pelkät reunat. Asiakas saa siis tilauksensa mukana pizzan, jossa ei ole keskiosaa ollenkaan – herkku muodostuu pelkistä reunoista.

Pelkkiä täytettyjä reunoja tosin jaetaan vain ensimmäiselle 50 asiakkaalle joka päivä ainoastaan neljässä eri ravintolassa Dallasissa ja Los Angelesissa. Lisäksi "reunapizzan" saaminen edellyttää ainakin kymmenen dollarin ostosta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja