Pirkka-viinit ja -samppanja Alkon tilausvalikoimaan – hinnat voivat yllättää!

0:43 Miten samppanjaa maistellaan?
Videolla asiantuntija kertoo, miten samppanjaa kuuluu maistella.

K-ryhmän Pirkka-tuotesarja täydentyy aivan uudenlaisilla tuotteilla, kun Pirkka-punaviinit ja Pirkka-samppanja tulevat Alkon tilausvalikoimaan.

Pirkka-viinit ovat aiemmin olleet saatavilla rajoitetusti K-ryhmän omissa tilaisuuksissa, ja ne ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Tuotteet on valittu laadukkailta viinintuottajilta.

Vastaaviin korkealaatuisiin tuotteisiin verrattuna Pirkka-viinit on myös kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

– Yhä useampi suomalainen on kiinnostunut hyvästä ruuasta ja sen yhdistämisestä laadukkaisiin juomiin. Vaatimukset tuotteiden laadulle kasvavat kiinnostuksen ja tietämyksen kasvun mukana,  Kespron johtaja Mika Halmesmäki kertoo.

– Suomalaisten kestosuosikkeja ovat perinteisten viinitalojen klassikot. Lisäksi alkoholittomat, matala-alkoholiset viinit ja roseeviinit kasvattavat tällä hetkellä suosiotaan.

Pirkka-brändi viinipullojen kylkeen

K-ryhmällä ja Kesprolla on pitkä kokemus viinien maahantuomisesta. Kespro tuo itse maahan noin 200 alkoholinimikettä, noin kolmeltakymmeneltä eri tuottajalta ympäri maailman. Useiden tuottajien kanssa on tehty yhteistyötä jo vuosia.

Pirkka-viinit tulivat Alkon tilausvalikoimaan torstaina 17.1., ja asiakkaiden tilattavissa ne ovat maanantaina 21.1. Tuotteita voi tilata Alkon verkkokaupan kautta sovitulla toimitusajalla ja noutaa ne haluamastaan Alko-myymälästä.

– Lähtökohtana valikoimiemme kehittämisessä on korkean laadun lisäksi hankinnan vastuullisuus. Jokainen tuote valitaan harkiten ja valikoima rakentuu laadukkaista ja hinnaltaan kilpailukykyisistä tuotteista. Toki nyt on myös mielenkiintoista nähdä mitä tunteita ikoninen Pirkka-brändi herättää viinipullon kyljessä, Halmesmäki lisää.

Alkon tilausvalikoimaan tulevat Pirkka-viinit:

Pirkka Amarone della Valpolicella DOCG Classico 75 cl 15 % (37,49 €)

Pirkka Barolo DOCG Riserva 75 cl 14,5 % (29,48 €)

Pirkka Champagne Grand Prestige 75 cl 12 % (42,49 €)

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja