Pikkujoulut tulossa? Kokeile tätä terveellistä "juomapeliä"

juhlia, kuohuviini
Shutterstock

Jos haluat välttää pikkujoulujen jälkeisen kammottavan olon, kokeile pelata terveellistä juomapeliä – ja opeta se muillekin.

Olet pitänyt koko illan huikean hauskaa, mutta heräät seuraavana aamuna pökerryksissä ja huonovointisena – tuntuuko nurinkuriselta? Kukista mahdollinen krapula tällä terveellisellä Popsugar-sivuston niksillä.

Tee näin: Jokaisen nautitun alkoholijuoman jälkeen juo 2,5 desilitraa pelkkää vettä. Koska alkoholi kuivattaa elimistöäsi, juotu vesi auttaa sitä palautumaan nopeammin. Muista, että keskivertonaisen elimistöllä kestää noin tunti saada jokainen alkoholijuoma hajoamaan aineenvaihdunnassa.

Voit myös laittaa kellon soimaan 45 minuutin päästä siitä, kun olet saanut ensimmäisen juoman käteesi. Älä ota toista juomaa ennen kellon soimista. Tämä ei ehkä kuulosta hauskalta, mutta kiität itseäsi seuraavana päivänä.

LUE MYÖS:

Lähde: Popsugar

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja