Perheenäiti laihtui huimat 62 kiloa – lopetti vodkan juomisen ja roskaruoan syömisen

laihdutus
Shutterstock / Kuvakaappaus: Instagram

Yhdysvaltalainen nainen teki hurjan painonpudotuksen lopettamalla vodkan juonnin sekä vähentämällä hiilihydraatteja.

Useat amerikkalaiset uutissivustot kertovat, että yhdysvaltalaisen perheenäidin Misty Mitchellin aikaisempiin elämäntapoihin kuului pahimmillaan 1000 kilokalorin edestä vodkaa sekä roskaruokaa. Ennen elämäntapamuutostaan Mitchell painoi jopa 133 kiloa. Hänellä oli vaikeuksia mahtua auton penkkiin tai saada sukat jalkaansa. Hän laihtui elämäntapojaan muuttamalla huimat 62 kiloa. Hän aloitti myös painonnoston ja neuvoo nykyään muita painonpudotuksessa.


Mitchell teki päätöksen elämäntapamuutoksestaan toipuessaan selkäleikkauksesta. Hän aloitti painonnoston ja karsi ruokavaliostaan alkoholin ja vähensi hiilihydraatteja. Näillä muutoksilla hän sai kehonsa rasvaprosentin putoamaan 60 prosentista 20 prosenttiin. Ja tämän lisäksi näyttää monien mielestä 20 vuotta nuoremmalta!

Mitchell uskoo painonsa kertyneen epäaktiivisesta elämäntyylistään sekä päivittäin nautitusta runsaasta kilokalorimäärästä. Hän söi paljon päivisin ja joi öisin alkoholia. Seuraavana päivänä krapulassa hänen tuli taas syötyä kaikkea epäterveellistä. Pahimpina päivinään hän sanoo juoneensa jopa puoli litraa vodkaa päivässä. 

Hän muutti ruokavaliostaan hiilihydraattien määrän vain 20 grammaan päivässä. Lisäksi hän alkoi nostelemaan painoja päivittäin. Nykyään hän harrastaa painonnostoa viisi kertaa viikossa ja tämän lisäksi joogaa. Aikaisemmassa kunnossaan hänelle jopa kaupassakäynti oli raskasta.

Nykyisin hän auttaa muita painonpudotuksessa oman yrityksensä kautta. Hän on saanut oman elämänsä suunnan käännettyä täysin ympäri ja toivookin nyt voivansa auttaa muita painonsa kanssa kamppailevia.

***

0:36

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja