2:32

Pepsi vai Coca-Cola? Sokkotesti paljasti, kumpi kolajuomista maistuu suomalaisille paremmin

Sekä Coca-Colalle että Pepsille löytyy omat kannattajansa. Kesällä toteutetussa sokkotestissä saatiin selville, kumman kolajuoman maku on enemmän suomalaisten mieleen. 

VIDEO: Katso videolta, kuinka sirkkalakritsi maistui toimitukselle. 

Tänä kesänä ihmisiä pyydettiin valitsemaan mieleisensä kolajuoma sokkomaistatustestissä. Pepsi Max Taste Challengeen osallistui kesän aikana 20 839 kolajuomien ystävää Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Osallistujia pyydettiin maistamaan Pepsi Maxia ja Coca-Cola Classicia laseista, joissa juoman merkki ei ollut näkyvillä. Maistamisen jälkeen osallistujia pyydettiin kertomaan, kumman kolajuoman mausta he pitivät enemmän.

Sokkotesti haastoi ennakkoluuloja

Tulosten perusteella voidaan todeta, että kummallekin juomalle todella löytyy omat kannattajansa. Lopulta 54 prosenttia maistajista valitsi mielikolakseen Pepsi Maxin.

– Monet kolajuomien ystävät tunnustavat uskollisuutta tietylle merkille, ja testi onnistuu haastamaan näitä ennakkoluuloja vain kahdella siemauksella, markkinoinnista ja innovaatioista Pepsin pohjoismaisessa organisaatiossa vastaava Lene Briseid kertoo.  

Kumpi juomista on sinun suosikkisi?

Lisätietoa: Pepsico.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja