Porsaan kassler eli possunniska kuuluu suosikkiraaka-aineisiini. Se on monikäyttöisyydessään vertaansa vailla. Kesällä se on mehevimpiä grillilihoja ja talvella huikaisevan hyvää hitaasti haudutettuna. Pisimmillään olen kypsytellyt sitä 12 tuntia. Lisäksi sen hinta on hämmentävän edullinen, 8,50 e/kg. Tässä olisi yksi yksinkertaisimmista tavoista valmistaa erinomaista ruokaa. Sen valmistelu vie vartin verran. Uunissa se saa hautua nelisen tuntia. Lisukkeeksi toimivat syksyisin juurekset. Itse tein oman maan peruna-lehtikaalipaistosta.
Pitkään hautunut, pekoniin kääritty kassler
neljälle
700 g pala kassleria
1 pkt pekonia
1 prk tomaattipyreetä
2 tl salviaa, hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
1 dl valkoviiniä
1 dl kanalientä
oliiviöljyä
suolaa


