Paista kaksi pakastepizzaa samalla pellillä – näin onnistut!

Nerokasta! Näin saat paistettua kaksi pakastepizzaa kerralla

Pakastepizza on helppo ja nopeasti valmistuva ruoka. Jos haluat varmistaa, että sitä varmasti riittää kaikille, katso videolta loistava niksi. Tämän vinkin avulla selviät suuremmankin porukan ruokkimisesta.

Pakastepizza on nopea pelastus nälkäiselle. Jos paikalla on enemmänkin porukkaa, ei yksi pizza riitä kuin tekemään syöjät kiukkuisiksi.

Asiaa helpottaa, kun paistat kaksi pizzaa kerralla. Saat nopeammin ruokaa tarjolle, ja valinnanvaraa myös täytteiden osalta.

Ihmettelet varmaankin, miten tämä onnistuu. Kahta pakastepizzaa kun ei saa millään sopimaan yhdelle pellille. Vai saako sittenkin?

Katso videolta, miten helposti saat tuplasti ruokaa tarjolle kerralla!

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja