Erä savukalasalaattia vedetään myynnistä – voi aiheuttaa allergisille vakavia reaktioita

savukalasalaatti
200 g savukalasalaatista on havaittu laatupoikkeama. Ab Chipsters Food Oy

Hyvä Apaja Savukalasalaatti -erässä on havaittu gluteenia, kalaa ja soijaa, joita ei ole ilmoitettu ainesosaluettelossa.

Ab Chipsters Food Oy on ilmoittanut vetävänsä pois markkinoilta osan erästä Hyvä Apaja Savukalasalaattia, 200 g, koska joissain erän pakkauksissa on virheelliset tuotetiedot. Virheelliset pakkaukset ovat erässä, jonka viimeinen käyttöpäivä on 14.6.2018.

Virheellisen tuotteen nauttiminen voi aiheuttaa gluteeni-, kala- ja soija-allergisille vakavia oireita, muille tuote on turvallinen käyttää.

Kuluttajat voivat palauttaa ostamansa virheellisen tuotteen lähimpään tuotetta myyvään vähittäiskauppaan, kertoo tuotteen markkinoija.

Lähde: Evira

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.