Ostitko näitä makeisia kaupasta? Erä vedetty myynnistä

takaisinveto unicorn
Erä Funny Candy Unicorn Lips Candy Set -makeisia vedettiin myynnistä. All Over Press/Alfmix

Ruokavirasto ja makeisvalmistaja Alfmix tiedottavat makeistuotteen takaisinvedosta.

Alfmix Oy on ilmoittanut vähittäismyyntiin jakelemansa tuotteen takaisinvedosta. Erä vedetään myynnistä, koska makeistuotteesta saattaa irrota osia.

Takaisinvedettävä tuote on Funny Candy Unicorn Lips Candy Set, 25 g, jota on ollut myynnissä kolmea eri makuvaihtoehtoa. Takaisinvedettävät tuotteet tunnistaa erätunnuksesta OY4553-06-23 ja parasta ennen -päiväyksestä 30.6.2025.

Makeistuotteesta irtosi muovinpala

Ruokaviraston mukaan Tullilaboratorion tekemässä vetotestissä on tuotteesta irronnut muovinpala, jonka ei pitäisi irrota tuotetta käytettäessä. 

Tämän vuoksi valmistaja vetää varotoimenpiteenä kaikki kyseisen tuote-erän Funny Candy Unicorn Lips Candy Set -tuotteet pois markkinoilta. 

Tuotteita on ollut myynnissä syyskuusta 2023 alkaen laajasti eri kauppaketjuissa ja yksittäisissä kaupoissa.Asiakkaat voivat palauttaa ostamansa tuotteet ilman kuittia siihen myymälään, josta ne on ostettu. Palautetut tuotteet hyvitetään myymälässä.

– Pahoittelemme tapahtunutta ja siitä aiheutuvaa vaivaa sekä tuotteen valmistuttajan Star Sweetsin ja tuotteen maahantuojan Alfmix Oy:n puolesta, valmistaja tiedottaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat