Ostitko näitä jäätelötuutteja? Evira varoittaa: Allergiavaara!

tesco jäätelö
Toffee-Vaniljatuutteja vedetään myynnistä SOK

SOK on ilmoittanut vetävänsä pois markkinoilta Tesco Free From -tuotesarjan Toffee & Vaniljajäätelötuutteja pakkaukseen päätyneen väärän tarran vuoksi. 

Osaan maidottomia ja gluteenittomia Toffee-Vaniljatuutti -pakkauksia on päätynyt väärien jäätelöpuikkojen tarra. Toffee-vaniljatuutit sisältävät allergeeni soijalesitiinia, jota ei tarrassa ole mainittu. Tuote ei siis sovi henkilöille, jotka ovat erittäin allergisia soijalle.

Soijalle allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Muille tuote on turvallinen käyttää. 

Tuotteen EAN-koodi on 5054775540099 ja tuotteen pakkauskoko 4 x 110 ml, 440 ml. Tuotteen valmistuttaja on Tesco Stores Ltd., Iso-Britannia. Takaisinveto koskee parasta ennen -päiväyksiä 05.2019 ja 07.2019. Tuotteita on myyty S-ryhmän Prisma-, S-market-, ABC-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.