Ostitko näitä? Ikea vetää makeisia markkinoilta – terveysriski allergikoille

ikea vaahtopallot
Ikea vetää nämä makeiset markkinoilta. IKEA

Ikea vetää markkinoilta Sötsak skumtopp -vaahtopallot, koska maitoallergeenia ei ole merkitty ainesosiin selvästi.

Ikea vetää markkinoilta 180 g pakkauksessa myytävät Sötsak skumtopp -vaahtopallot, koska maitoallergeenia ei ole merkitty pakkauksessa selvästi ainesosiin.

Takaisinveto koskee Sötsak skumtopp -leivoksia, joiden parasta ennen -leima sijoittuu välille 2019-03-12 ja 2019-04-18. Asiakkaat, jotka ovat allergisia maidolle tai jollekin maidon ainesosalle, voivat halutessaan palauttaa tuotteet lähimpään Ikea-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan.

Terveysriski maitoallergikoille

Ikea vetää markkinoilta 180 g pakkauksessa myytävät Sötsak skumtopp -vaahtopallot, koska ainesosaluettelon merkintä on maidon osalta epäselvä.

Leivonnaiset sisältävät maidosta johdettua herajauhetta, mikä tekee tuotteesta mahdollisen terveysriskin kaikille, jotka ovat allergisia maidolle tai jollekin maidon ainesosalle. Vaikka herajauhe mainitaan ainesosaluettelossa, maitoallergeenia ei valitettavasti mainita.

Tuotteet ovat turvallisia syötäviksi, mikäli henkilö ei ole allerginen maidolle tai millekään maidon ainesosalle. Maidolle allergiset tai muuten asiasta huolestuneet asiakkaat voivat halutessaan palauttaa Sötsak skumtopp -leivokset lähimpään Ikea-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan. Palautus ei vaadi ostokuittia.

Ikea pahoittelee tapauksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.

Lähde: Ikea 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja