Olgan pullakranssin sisältä paljastuu ihana yllätys – kokeile kotona
Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa leivottiin tiistaina maukasta spelttipullaa. Näiden pullien sisään oli piilotettu myös ihana yllätys.
Olgan Pullakirja -teoksen juuri julkaissut Olga Temonen opasti Huomenta Suomen Makuja & Elämää -osiossa, miten syntyy kaunis pullakranssi spelttijauhoista. Jokaisen kranssin pullan sisään piilotettiin makua antamaan vielä suussa sulava suklaakonvehti.
– Pullakranssin idea on lähtenyt siitä, kun joulun jälkeen jää aina puolityhjiä konvehtirasioita lojumaan. Konvehdit voi laittaa pullan sisään. Koska konvehdit ovat usein erilaisia, se on sitten ylläri, millainen pulla kenellekin tulee, Olga vinkkaa.
Pullanleivonnan ohessa Olga otti myös kantaa viime vuosina jyllänneeseen hiilihydraattikeskusteluun. Katso mitä mieltä Olga on aiheesta ja nappaa vinkit pullakranssin leivontaan videolta:
Pullakranssin reseptin löydät täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti