Oletko jo testannut uuden pikaruokavillityksen? Ihmiset dippaavat nyt ranskanperunoita jäätelöön McDonald'sissa

jäätelö ranskalaiset
Jäätelö ja ranskalaiset, täydellinen yhdistelmä? Shutterstock

Uusi ruokatrendi on vallannut sosiaalisen median: ihmiset dippaavat nyt ranskanperunoita jäätelöön.

Unohda perinteiset ketsupit ja dippikastikkeet. Ranskanperunat kuuluu syödä nyt jäätelön kera, ainakin jos uuteen somevillitykseen on uskominen.

– Ihmiset pitävät minua outona, kun dippaan ranskanperunoita jäätelöön. He eivät tiedä, mistä jäävät paitsi, Twitterissä muun muassa julistetaan.

Tuhannet pikaruokafanit ovat tunnustaneet sosiaalisessa mediassa rakastavansa ranskanperunoiden ja jäätelön yhdistelmää. Somessa hehkutetaan ranskalaisten ja McFlurry-jäätelön olevan täydellinen suolaisen ja makean makuparin liitto.

Elintarvikejätti Nestlén mukaan ranskanperunoiden yhdisteleminen jäätelöön on ollut jo pidempään nuorten suosiossa.

– Useat ravintolat ympäri maailmaa ovat jalostaneet yhdistelmän ravintolatasoiseksi annokseksi. Esimerkiksi australialainen ravintola Bar Luca lisää suolaisten ranskanperunoiden päälle vaahterasiirapissa paistettua pekonia, suklaata, suolakaramellikastiketta – sekä tietenkin jäätelöä, Suomen Nestléltä kerrottiin viime kesänä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!