Oletko jo kokeillut superhelppoa mehureseptiä? Terveellinen ja raikas kesäjuoma syntyy hetkessä yhdestä raaka-aineesta
Kesällä maistuu vesimeloni sellaisenaankin, mutta melonista saa myös herkullisia ja terveellisiä juomia.
Yhdysvaltalainen tv-persoona Alton Brown paljastaa YouTube-kanavallaan suosikkitapansa tehdä nopeasti ja ilman sotkua herkullista vesimelonimehua.
Kokonaisen vesimeloni halkominen osiin ei ole kenties se turvallisin tapa toimia. Onneksi tähän löytyy helpompikin ja sormiystävällisempi tapa. Videolla vesimelonin kuoreen leikataan ensin pyöreä, sauvasekoittimen mentävä reikä. Seuraavaksi sisällä oleva hedelmä survotaan sileäksi sauvasekoittimella.
Tämän jälkeen vesimelonin sisus kaadetaan mehukannuun ja tarjoillaan sellaisenaan. Todella helppoa!
Hienostuneempi melonimehustaja siivilöi mehusta mahdolliset siemenet ja hedelmälihan pois. Mehua voi myös maustaa halutessaan tai käyttää valmista mehua vaikkapa smoothien pohjana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit