Oletko jo kokeillut superhelppoa mehureseptiä? Terveellinen ja raikas kesäjuoma syntyy hetkessä yhdestä raaka-aineesta

vesimeloni mehu
Valmis vesimelonimehu sopii loistavasti täyttävämmän smoothien pohjaksi. Shutterstock

Kesällä maistuu vesimeloni sellaisenaankin, mutta melonista saa myös herkullisia ja terveellisiä juomia.

Yhdysvaltalainen tv-persoona Alton Brown paljastaa YouTube-kanavallaan suosikkitapansa tehdä nopeasti ja ilman sotkua herkullista vesimelonimehua.

Kokonaisen vesimeloni halkominen osiin ei ole kenties se turvallisin tapa toimia. Onneksi tähän löytyy helpompikin ja sormiystävällisempi tapa. Videolla vesimelonin kuoreen leikataan ensin pyöreä, sauvasekoittimen mentävä reikä. Seuraavaksi sisällä oleva hedelmä survotaan sileäksi sauvasekoittimella.

Tämän jälkeen vesimelonin sisus kaadetaan mehukannuun ja tarjoillaan sellaisenaan. Todella helppoa!

Hienostuneempi melonimehustaja siivilöi mehusta mahdolliset siemenet ja hedelmälihan pois. Mehua voi myös maustaa halutessaan tai käyttää valmista mehua vaikkapa smoothien pohjana.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.