Oletko hoksannut tätä Chupa Chups -tikkareista? Suurin osa on avannut kääreen täysin väärin
Chupa Chups -tikkareiden käärepaperin avaaminen on haastavaa ja aikaa vievää puuhaa niin aikuisille kuin lapsillekin.
Katso videolta, millä tekniikalla tikkarin käärepaperi irtoaa helpoiten.
Chupa Chups -tikkareiden kääreiden avaaminen voi olla ajoittain todella haastavaa. On kuitenkin epäselvää, miksi käärepaperin pitää olla niin tiukassa nekun tikun ympärillä. Mahdollisia syitä on ainakin kaksi: joko käärepaperilla yritetään hidastaa lasten joutumista järkyttävään sokerihumalaan tai käärepaperi suojelee tikkaria pilaantumiselta.
News.com.au-sivusto selvitti asiaa jo vuonna 2017 ja kysyi syytä käärepaperin tiukkuuteen valmistajalta itseltään.
– Jep, tiedämme, että Chupa Chupseja on todella vaikea saada auki. Olemme suunnitelleet ne sillä tavalla, paikallinen maajohtaja Sam Hansen kommentoi tikkarien käärepaperin ympärillä pyörivää spekulointia.
– Nekuissa on itseasiassa kaksi kerrosta käärepaperia, jotka on twistattu yhteen ja sinetöity tikkuun kuumassa. Sillä tavalla voidaan taata, että tikkarit päätyvät kuluttajalle samanlaisina, kuin ne ovat lähteneet tehtaalta, Hansen jatkaa.
Suomalainen TikTok-käyttäjä @goleva.ph jakoi kuitenkin taannoin mullistavan tavan, jolla Chupa Chupsin tikkarin kääre irtoaa kuin taikaiskusta. Kikka ei vaadi verta, hikeä tai kyyneliä. Pistimme kikan testiin ja voit katsoa tuloksen yltä. Toimiko se tehokkaammin kuin raaka voima tai pitkillä kynsillä repiminen?
Tiesitkö muuten, että Chupa Chupsien ikonisen logon takana on itse Salvador Dali?
Lähteet: News.com.au, TikTok ja Logo Design Love
Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran kesäkuussa 2021.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti