Oletko hoksannut tätä Chupa Chups -tikkareista? Suurin osa on avannut kääreen täysin väärin

0:49 Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa!

Chupa Chups -tikkareiden käärepaperin avaaminen on haastavaa ja aikaa vievää puuhaa niin aikuisille kuin lapsillekin.

Katso videolta, millä tekniikalla tikkarin käärepaperi irtoaa helpoiten.

Chupa Chups -tikkareiden kääreiden avaaminen voi olla ajoittain todella haastavaa. On kuitenkin epäselvää, miksi käärepaperin pitää olla niin tiukassa nekun tikun ympärillä. Mahdollisia syitä on ainakin kaksi: joko käärepaperilla yritetään hidastaa lasten joutumista järkyttävään sokerihumalaan tai käärepaperi suojelee tikkaria pilaantumiselta.

News.com.au-sivusto selvitti asiaa jo vuonna 2017 ja kysyi syytä käärepaperin tiukkuuteen valmistajalta itseltään.

– Jep, tiedämme, että Chupa Chupseja on todella vaikea saada auki. Olemme suunnitelleet ne sillä tavalla, paikallinen maajohtaja Sam Hansen kommentoi tikkarien käärepaperin ympärillä pyörivää spekulointia.

– Nekuissa on itseasiassa kaksi kerrosta käärepaperia, jotka on twistattu yhteen ja sinetöity tikkuun kuumassa. Sillä tavalla voidaan taata, että tikkarit päätyvät kuluttajalle samanlaisina, kuin ne ovat lähteneet tehtaalta, Hansen jatkaa.

Suomalainen TikTok-käyttäjä @goleva.ph jakoi kuitenkin taannoin mullistavan tavan, jolla Chupa Chupsin tikkarin kääre irtoaa kuin taikaiskusta. Kikka ei vaadi verta, hikeä tai kyyneliä. Pistimme kikan testiin ja voit katsoa tuloksen yltä. Toimiko se tehokkaammin kuin raaka voima tai pitkillä kynsillä repiminen?

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran kesäkuussa 2021.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja