Nyt on helppo ruoka kananmunasta! Kati vinkkaa: "Mainio lisä vaikka iltapalaksi"

paholaisen-munat-1_210314_D851776-Edit-large
Paholaisen muniin saa potkua esimerkiksi jalopenolla. Hellapoliisi

Tämä munaherkku sopii mainosti vaikka pääsiäisen ajan aamu- tai iltapalapöytään.

Ovatko paholaisen munat eli deviled eggs sinulle entuudestaan tuttu ruoka? Paholaisen munat valmistuvat hetkessä ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. 

Hellapoliisina tunnettu ruokavaikuttaja Kati Jaakonen loihti paholaisen munia pääsiäisen kunniaksi. 

– Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi, Kati vinkkaa. 

Paholaisen muniin tarvitaan keitettyjen kananmunien lisäksi muun muassa majoneesia ja sinappia. Lisäksi munia voi maustaa haluamallaan tavalla.

Katso Katin resepti ja kokeile munaherkkua kotona: Paholaisen munat – helppo pikkusuolainen kananmunista


Testaa myös tätä munakikkaa:

Kananmunan paistaminen"kirjekuoritekniikalla"– näin munakikka toimii! 1:08


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.