Nyt on helppo ruoka kananmunasta! Kati vinkkaa: "Mainio lisä vaikka iltapalaksi"
Tämä munaherkku sopii mainosti vaikka pääsiäisen ajan aamu- tai iltapalapöytään.
Ovatko paholaisen munat eli deviled eggs sinulle entuudestaan tuttu ruoka? Paholaisen munat valmistuvat hetkessä ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
Hellapoliisina tunnettu ruokavaikuttaja Kati Jaakonen loihti paholaisen munia pääsiäisen kunniaksi.
– Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi, Kati vinkkaa.
Paholaisen muniin tarvitaan keitettyjen kananmunien lisäksi muun muassa majoneesia ja sinappia. Lisäksi munia voi maustaa haluamallaan tavalla.
Katso Katin resepti ja kokeile munaherkkua kotona: Paholaisen munat – helppo pikkusuolainen kananmunista
Testaa myös tätä munakikkaa:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa