Nerokas vesimeloniniksi villitsee Facebookissa – olisitko itse keksinyt?

vesimeloni
Shutterstock

Ruotsalaiskaupan Facebookiin lataama vesimelonivideo on kerännyt jo yli 6,5 miljoonaa katsojaa. Olisitko tullut ajatelleeksi, että vesimelonin voi hyödyntää myös näin?

Tässä on taatusti kesän nokkelin tapa valmistaa smoothieta! Ruotsalaisen ICA-kauppaketjun Facebookiin lataama vesimelonivideo on kerännyt jo miljoonia katsojia sekä kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja jakoja.

Videolla opastetaan, miten vesimelonista saa valmistettua kesäisen smoothien hauskalla tavalla: vesimelonin kuoreen leikataan aukko ja melonin sisään upotetaan sauvasekoitin. Näin saadaan näppärästi valmistettua raikas vesimelonijuoma suoraan vesimelonin sisällä! Lopuksi soseutettu meloni kaadetaan laseihin. Juoman voi nauttia sellaisenaan tai sitten käyttää sitä esimerkiksi kesädrinkkien pohjana.

Katso videolta, miten niksi toimii:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!