Nämä mehujääherkut sopivat vain täysi-ikäisille – kruunaavat kesäisen illan!
Aperol-mehujääpuikot kastettuna lasilliseen proseccoa ovat mainio tapa juhlistaa kesäistä iltaa.
Eikö mehujäätelö ole sinun juttusi? Yllä olevalla videolla näytetään, miten voit tehdä jäätelöä myös jogurtista.
Kesällä suomalaiset herkuttelevat jäätelöllä. Bourbonandhoney.com-sivustolla kerrotaan, kuinka teet mehujäätä aikuisempaan makuun.
Aperol-mehujääpuikot
Ainesosat:
5 dl sitruunalimonaadia
n. 1,5 dl Aperolia
n. 1,2 dl tuorepuristettua appelsiinimehua
lisäksi Proseccoa, cavaa tai hiilihapotettua vettä
Valmistusohje:
1. Sekoita kulhossa tai mitta-astiassa yhteen sitruunalimonadi, Aperol ja appelsiinimehu. Annostele juomasekoitus mehujäämuotteihin. Anna mehujään pakastua ainakin tunnin ajan ennen kuin laitat niihin jäätelöpuikot. Laita mehujäät sen jälkeen takaisin pakastimeen 6–8 tunniksi tai kunnes ne ovat kokonaan jäätyneet.
2. Irrota mehujäät muoteista valuttamalla hanasta kuumaa vettä muottiosan päällä. Halutessasi voit asettaa mehujäät lasiin, jossa on kuohuviiniä. Vaihtoehdoksi sopii myös hiilihapotettu vesi.
Lähde: Popsugar.co.uk, Bourbonandhoney.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan